Sent ute – diskussionsfråga 2

titel.gif
..och berätta varför du har valt att ge boken just detta namn!
Annonser

15 Responses to Sent ute – diskussionsfråga 2

 1. Joel skriver:

  Baran och problemen. För att han är efterföljd av problem hela tiden.

 2. Fredrik skriver:

  ”Respekt…” Om jag skulle döpa om boken skulle jag döpa den till Respekt… för att Baran tror att slåss är det enda sättet att få respekt på.

 3. carl-henrik skriver:

  Lögner.

  För att baran ljuger hela tiden för sina föreldrar om vad han gör. Och han ljuger hela tiden för sin elin och sina vänner också. Sen ljuger han för månmga andra också.

 4. Daniel skriver:

  Jag håller med dig Fredrik. Om boken skulle fått ett nytt namn skulle det nog vara respekt för det är det Baran vill få när han slåss.

 5. Daniel skriver:

  Jag håller med dig Fredrik. Om boken skulle fått ett nytt namn skulle det nog vara respekt för det är det Baran vill få när han slåss så mycket.

 6. Mathilda skriver:

  Jag håller med Joel. Lögner hade varit en bra titel på boken eftersom Baran ljuger mycket för sina föräldrar och många andra.

 7. Tove skriver:

  Jag tänkte också på namnet respekt som Fredrik tog. För Jag tycker mycket i den här boken handlar om respekt, Baran vill få respekt från andra genom att slåss och hans föräldrar vill också ha respekt från Baran. Boken handlar också om tycker jag att respektera alla människor och andras ursprung.

 8. Liza skriver:

  Hej allihop! Jag tycker att ni är fantastiskt duktiga på att blogga! Nu är det många som har hört av sig och är nyfikna på vårt bokcirkelblogg-projekt. Jag undrar om jag får lov att använda några av de kommentarer som ni skrivit här i bloggen för att visa hur det här med bloggar i skolan kan gå till. Jag kommer inte att använda några namn! Om det är någon som inte vill att jag ska använda hans/hennes kommentar. Maila mig, eller säg till mig i skolan.

 9. Jerker skriver:

  ”Respekt är att slåss” tycker jag att den ska heta för Baran tror att det är det ända sättet att få respekt på. Men egentligen är det inte det.

 10. Ulrika skriver:

  Jag håller med er båda, Tove och Fredrik! Skulle jag ge boken en ny titel skulle jag också kalla den för ”respekt”. Jag tycker så för att boken handlar ganska mycket om respekt. Baran försöker få respekt genom att slåss. Men hans föräldrar håller inte med, respekt får man inte genom att slåss!Utan han ska ha respekt för sina föräldrar.

 11. Niklas skriver:

  Jag skulle nog också har kallat den nåt med respekt, för att själva boken handlar mycket om att slås och respekten mot sina föräldrar:D

 12. Azin skriver:

  Diskussionfråga nr 2

  ”Olagliga tider”, tycker jag att den kanske kunde hetat för att han gör ju inte så
  mycket lagliga saker, han har ju gjort en del olagliga saker den här tiden som har gått så det kanske passar till det som boken handlar om.

 13. Lukas skriver:

  ”Barans liv”, för att det namnet skulle passa boken ganska bra.

 14. Patrik BG skriver:

  Jag skulle döpa om den till lögner eller respekt för att Baran ljuger hela tiden och att Baran försöker få respekt genom att slåss.

 15. bokcirkelblogg skriver:

  Gelilla säger:
  Jag skulle döpa boken till lögner eller respekt, för baran ljuger jätte mycket för sina föräldrar och han slåss så mycket för han tror att man kommer få respekt ut över att slåss,
  Det finns andra bra sätt man kan få respekt än att slåss ! och han ljuger alldeles för mycket.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: